KORTING ALS JE SAMENWERKT

Burenafspraak

Op zoek naar een manier om de luchtkwaliteit in je woning te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen? Bij Verkeyn Ventilatieservice hebben we een speciale aanbieding voor je! Wanneer je samenwerkt met de buren of medebewoners van de VVE en een gezamenlijke afspraak maakt voor onze ventilatieservice, kan je genieten van aanzienlijke kortingen.

DE BESTE IN HET VAK

Verkeyn Ventilatie Service

Het concept is eenvoudig: nodig vier of meer van uw buren uit om ook gebruik te maken van onze professionele ventilatieservice, en wij belonen je met exclusieve kortingen op onze diensten. Dit is niet alleen een geweldige manier om de luchtkwaliteit in meerdere woningen van je buurt te verbeteren, maar het stelt je ook in staat om te profiteren van een gereduceerd tarief.

Neem contact op
Ventilatiesysteem
WAAROM IS HET BELANGRIJK

Schoon mechanisch ventilatiesysteem

Waarom zou je kiezen voor Verkeyn Ventilatieservice? Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om ventilatieonderhoud en -installatie. Onze gecertificeerde technici zorgen ervoor dat uw ventilatiesysteem optimaal werkt, wat kan resulteren in een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Een goed onderhouden ventilatiesysteem kan helpen bij het verminderen van vochtproblemen, schimmelgroei en de verspreiding van allergenen, wat de algehele levenskwaliteit in uw huis aanzienlijk kan verbeteren.

Door met je buren samen te werken v.w.b. de ventilatieservice, kunnen we niet alleen jullie individuele behoeften aanpakken, maar tegelijkertijd ook efficiënter werken, wat ons in staat stelt om jullie een  aantrekkelijke korting te bieden. Dit is een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

Diensten Waar kunnen we jou mee helpen?
Wat je vraag op ventilatiegebied ook is, ik help je graag verder.
WAT WIJ DOEN

Diensten

Neem vandaag nog contact op met Verkeyn Ventilatieservice en ontdek hoe je kunt profiteren van onze speciale kortingsaanbieding door samen met meerdere buren een afspraak te maken. Samen kunnen we zorgen voor schonere en gezondere lucht in jullie woningen, terwijl jullie allen dan genieten van de voordelen van een aantrekkelijke korting. Adem gemakkelijker en bespaar tegelijkertijd met Verkeyn Ventilatie Service!

Beoordeling Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10
Margje Immerzeel

Bram, heel erg bedankt voor de super fijne service en uitleg.
Zeker een aanrader, nette jongen die weet waar hij het over heeft!

Hans Blom

Geweldige service, goede prijs - kwaliteit verhouding & een échte vakman.

Bekijk alle reviews
Partners Merken waarmee wij samenwerken
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het