Beoordeling

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6/10

Ben je benieuwd naar onze klantbeoordelingen? Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben of laat zelf een review achter.

Benieuwd naar onze klantervaringen? Via “Google Mijn Bedrijf” vind je onze klantenreacties. Zelf tevreden over onze diensten? We waarderen het enorm als je een review achterlaat.

Laat een review achter op Google Mijnbedrijf

Andries van Assenbergh

Aanrader! Alles conform afspraak, goede uitleg en alles werkt weer als een zonnetje.

23-11-2023
Marcel Sprengers

Bram heeft uitstekend werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!

07-11-2023
Teun Steijvers

Een hele fijne gozer die alles netjes afwerkt conform afspraak. Een dikke aanrader dus! Positief: kwaliteit, professionaliteit & stiptheid

04-11-2023
Antoine van de Kruijs

Via Verkeyn Ventilatieservice op voorhand een goed advies gekregen. Vervolgens was ook de uitvoering netjes en stipt uitgevoerd. Bram is duidelijk een vakman,  prettig in de omgang & beschikt over een "afspraak is afspraak" mentaliteit. Als bonus ontving ik ( ongevraagd ) direct na de werkzaamheden keurig foto's van de situatie voor & na het onderhoud, waaruit duidelijk bleek dat de reiniging en het onderhoud hoog nodig waren.

19-10-2023
Erik Heddema

Erg fijne ervaring gehad met Bram. Hij komt zijn afspraken netjes na en is prettig in de omgang. We zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Bram heeft ons bestaande systeem helemaal gecontroleerd, en heeft een deel van de installatie opnieuw aangesloten omdat dit door een vorige installateur niet correct was uitgevoerd. Sindsdien werkt ons ventilatiesysteem perfect! We zouden Bram zeker aanraden.

10-10-2023
Gody van den Bogaard

Bram heeft ons geholpen met goed advies, een duidelijke offerte en net werk. Alle luchtkanalen gereinigd, een nieuwe mechanische ventilator met sensor + afstandsbediening geïnstalleerd en het geheel goed afgesteld. Top!

05-10-2023
Peter Veraa

Bram legt tot in detail uit hoe WTW systeem werkt. Komt afspaak stipt na. Beantwoord vragen in begrijpelijke taal. Komt professioneel over. Voert onderhoud perfect uit. Kortom een echte aanrader.

04-10-2023
Familie Hoogers

Bram is een vakman die uitstekend werk levert, komt zijn afspraken na, werkt heel netjes, en is vooral ook een heel prettig persoon.

03-10-2023
Henri Van Zuilekom

Bram heeft een fijne persoonlijkheid en een fijne rustige vakkundige manier van werken,bevat kennis en eerlijk!

02-10-2023
Martha Everaerts

Goed en degelijk werk geleverd.Goede info over werking en onderhoud.Wij zijn blij met de herinnering servicesticker op het WTW toestel vergeet je niet snel wanneer ongeveer datum onderhoud..En belofte ook in hun systeem gezet.
Prima service correcte firma Bram vriendelijk net persoon.

01-10-2023
Terri Janssen

Verkeyn service benaderd voor een mechanisch ventilatiesysteem tbv de badkamer. Na een uitgebreid advies en een goede prijs, een perfect werkend systeem laten plaatsen. Zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. Alles netjes opgeruimd en de afzuiging werkt perfect. Zeker aan te raden!

30-09-2023
Hennie Keeris

Bram heeft ons uitstekend geholpen met ons ventilatiesysteem. Door zijn vakkundigheid en zijn mentaliteit heeft hij ons geld bespaard. Bovendien heeft hij het ventilatiesysteem grondig gereinigd tegen een goede prijs. Bram komt zijn afspraken na en is op tijd. Wat ons betreft heeft hij er ‘n vaste klant bij!

27-09-2023
Marga Brunenberg

Supervriendelijk, vakman, werkt snel en laat alles netjes achter. Top.

05-09-2023
Hans Blom

Geweldige service, goede prijs - kwaliteit verhouding & een échte vakman.

04-09-2023
Max van de Ven

Ik heb een fantastische ervaring gehad met deze technicus die mijn ventilatie- en warmteterugwinningssysteem heeft onderhouden. Hij was consequent op tijd, handhaafde een hoog niveau van professionaliteit en zijn eerlijke prijsstelling was een aangename verrassing. Hij kwam niet alleen onze afspraken na, maar deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alles in orde was. Het plannen van een afspraak ging moeiteloos en hij ruimde alle rommel op die hij maakte. Ik kan hem iedereen aanbevelen vanwege zijn topservice!

01-09-2023
Bianca Kuypers

Tevreden over de service installatie van HVAC-kanalen en reiniging vanwege de kwaliteit, professionaliteit & stiptheid.

29-08-2023
Janny van der Aa

Duidelijke afspraken, snelle service.

26-08-2023
Kevin Kollee

Erg tevreden met de geleverde service van Verkeyn. Van te voren gemaakte afspraken nagekomen en topkwaliteit geleverd.

01-08-2023
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het