Beoordeling

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10

Ben je benieuwd naar onze klantbeoordelingen? Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben of laat zelf een review achter.

Benieuwd naar onze klantervaringen? Via “Google Mijn Bedrijf” vind je onze klantenreacties. Zelf tevreden over onze diensten? We waarderen het enorm als je een review achterlaat.

Laat een review achter op Google Mijnbedrijf

Bea Bakker

Perfecte en snelle service, vriendelijk, kundig! WTW Ventilatie-motor vervangen.

23-06-2024
Pim Wouters

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Bram (plaatsing WTW)! Hij is uiterst kundig en werkt zeer netjes. Alles werd nauwkeurig en met veel aandacht voor detail uitgevoerd. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Ik kan Bram van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs.

20-06-2024
Stefan L

Bram heeft bij ons de pijpdakventilator vervangen en de kanalen gereinigd. Hij heeft de electra goed weggewerkt en alles schoon achtergelaten. Ook zijn communicatie en uitleg van de nieuwe ventilator en bediening was erg goed. Het is een echte vakman.

18-06-2024
Frank Heijnen

Vriendelijk persoon. Goede offerte en prima prijs kwaliteit. (Werkt erg netjes). Geeft prima advies.

09-06-2024
Bert Moonen

Beste Bram Verkeyn, jij hebt mij direct geholpen om een nieuw lagertje in mijn ventilatie box te plaatsen, een kleine reparatie maar toch, welk installatiebedrijf staat zo snel voor je klaar, jij dus. Dankjewel.

03-06-2024
Brian Gelissen

Enorm tevreden over de installatie van een nieuw WTW-systeem inclusief het aanleggen van kanalen door de gehele woning. Werkt zeer netjes, is prettig in communicatie en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

26-05-2024
Vera Bongers

Vlotte en fijne communicatie en goed advies. Het plaatsen van de nieuwe mechanische ventilatie unit en het schoonmaken van de kanalen ging snel. Zeer tevreden!

06-04-2024
Christel Steins

Bram heeft onze mechanische ventilatie vakkundig vervangen. Duidelijke offerte, goede communicatie en adviezen. Kortom, wij zijn tevreden over deze vriendelijke en behulpzame vakman.

05-04-2024
Stan Vandewal

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde ventilatiesysteem. Bram heeft goed meegedacht en de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

01-04-2024
Margje Immerzeel

Bram, heel erg bedankt voor de super fijne service en uitleg.
Zeker een aanrader, nette jongen die weet waar hij het over heeft!

26-03-2024
Rick Waltmans

Bram Verkeyn ventilatie service heeft bij mijn woonhuis onderhoud aan de kanalen en woonhuisventilator uitgevoerd. Alles naar volle tevredenheid!

25-03-2024
Maurice janssens

Super sevice! Fijne en goeie uitleg. Verstaat zijn vak goed. TOP 👍🏻

22-03-2024
Rini Claessens

Zeer kundig advies en dito arbeid; een echte vakman met hart voor zijn zaak. Daarbij ook nog erg vriendelijk.
Kortom is erg aan te bevelen.

07-03-2024
Jean-Pierre Pinckaers

Bram heeft bij ons een nieuw ventilatie systeem geinstalleerd en we zijn heel tevreden over zijn dienstverlening. Bram is uitermate stipt en correct in zijn afspraken, legt goed uit wat hij gaat doen en is vakkundig in zijn werk. Wij kunnen Bram van harte aanbevelen!

03-03-2024
Vincent de Kort

Klus netjes geklaard met veel uitleg en veel geduld

26-02-2024
Harrie van der linden

Nette jongeman die zijn vak verstaat. Geeft nuttige informatie en handige tips. Kortom vakman!

29-01-2024
Esther Verbaandert

Super tevreden over het groot onderhoud wat we gisteren door Bram hebben laten uitvoeren aan onze WTW-installatie. Bram is erg vriendelijk en kundig, legt alles goed uit. Alle kanalen zijn vakkundig gereinigd en de WTW-unit is weer optimaal ingesteld en grondig schoon gemaakt. Daarnaast hebben wij mooie design ventielen via hem gekocht en laten plaatsen. Kortom erg tevreden.

26-01-2024
Remko Pelgrom

Kan kort zijn: vakkundig en zeer goed geholpen. Aanrader dus!

25-01-2024
Floris van wijk

Na diverse pogingen van een andere installateur om onze WTW installatie te repareren zijn we bij Bram terecht gekomen. Ondanks dat hij het ontzettend druk had heeft hij toch op zaterdag tijd gemaakt. De unit was zo gemaakt door simpel wat lagers te vervangen (€35) waarbij de eerste installateur al bijna twee dure delen twv €700 wilde vervangen. Bram heeft tevens alle kanalen gereinigd en alles nieuw ingeregeld. Bram heeft echt kennis van WTW systemen, is klantvriendelijke en denkt qua kosten ook echt mee.

30-12-2023
Maryanne Schlosser

Uiterst deskundig en vriendelijke vakman. Heldere uitleg gekregen over werkzaamheden en functies systeem. Werkt netjes en accuraat.

 

27-12-2023
Wiecher van Vugt

Bram van Verkeyn Ventilatie Service heeft net de voordeur van mijn appartement achter zich dicht getrokken. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.
Hij werkt kundig, snel, ruimt goed op en communiceert erg goed over wat en waarom hij iets doet. Absolute aanrader!

26-12-2023
Andries van Assenbergh

Aanrader! Alles conform afspraak, goede uitleg en alles werkt weer als een zonnetje.

23-11-2023
Marcel Sprengers

Bram heeft uitstekend werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!

07-11-2023
Teun Steijvers

Een hele fijne gozer die alles netjes afwerkt conform afspraak. Een dikke aanrader dus! Positief: kwaliteit, professionaliteit & stiptheid

04-11-2023
Antoine van de Kruijs

Via Verkeyn Ventilatieservice op voorhand een goed advies gekregen. Vervolgens was ook de uitvoering netjes en stipt uitgevoerd. Bram is duidelijk een vakman,  prettig in de omgang & beschikt over een "afspraak is afspraak" mentaliteit. Als bonus ontving ik ( ongevraagd ) direct na de werkzaamheden keurig foto's van de situatie voor & na het onderhoud, waaruit duidelijk bleek dat de reiniging en het onderhoud hoog nodig waren.

19-10-2023
Erik Heddema

Erg fijne ervaring gehad met Bram. Hij komt zijn afspraken netjes na en is prettig in de omgang. We zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Bram heeft ons bestaande systeem helemaal gecontroleerd, en heeft een deel van de installatie opnieuw aangesloten omdat dit door een vorige installateur niet correct was uitgevoerd. Sindsdien werkt ons ventilatiesysteem perfect! We zouden Bram zeker aanraden.

10-10-2023
Gody van den Bogaard

Bram heeft ons geholpen met goed advies, een duidelijke offerte en net werk. Alle luchtkanalen gereinigd, een nieuwe mechanische ventilator met sensor + afstandsbediening geïnstalleerd en het geheel goed afgesteld. Top!

05-10-2023
Peter Veraa

Bram legt tot in detail uit hoe WTW systeem werkt. Komt afspaak stipt na. Beantwoord vragen in begrijpelijke taal. Komt professioneel over. Voert onderhoud perfect uit. Kortom een echte aanrader.

04-10-2023
Familie Hoogers

Bram is een vakman die uitstekend werk levert, komt zijn afspraken na, werkt heel netjes, en is vooral ook een heel prettig persoon.

03-10-2023
Henri Van Zuilekom

Bram heeft een fijne persoonlijkheid en een fijne rustige vakkundige manier van werken,bevat kennis en eerlijk!

02-10-2023
Martha Everaerts

Goed en degelijk werk geleverd.Goede info over werking en onderhoud.Wij zijn blij met de herinnering servicesticker op het WTW toestel vergeet je niet snel wanneer ongeveer datum onderhoud..En belofte ook in hun systeem gezet.
Prima service correcte firma Bram vriendelijk net persoon.

01-10-2023
Terri Janssen

Verkeyn service benaderd voor een mechanisch ventilatiesysteem tbv de badkamer. Na een uitgebreid advies en een goede prijs, een perfect werkend systeem laten plaatsen. Zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. Alles netjes opgeruimd en de afzuiging werkt perfect. Zeker aan te raden!

30-09-2023
Hennie Keeris

Bram heeft ons uitstekend geholpen met ons ventilatiesysteem. Door zijn vakkundigheid en zijn mentaliteit heeft hij ons geld bespaard. Bovendien heeft hij het ventilatiesysteem grondig gereinigd tegen een goede prijs. Bram komt zijn afspraken na en is op tijd. Wat ons betreft heeft hij er ‘n vaste klant bij!

27-09-2023
Marga Brunenberg

Supervriendelijk, vakman, werkt snel en laat alles netjes achter. Top.

05-09-2023
Hans Blom

Geweldige service, goede prijs - kwaliteit verhouding & een échte vakman.

04-09-2023
Max van de Ven

Ik heb een fantastische ervaring gehad met deze technicus die mijn ventilatie- en warmteterugwinningssysteem heeft onderhouden. Hij was consequent op tijd, handhaafde een hoog niveau van professionaliteit en zijn eerlijke prijsstelling was een aangename verrassing. Hij kwam niet alleen onze afspraken na, maar deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alles in orde was. Het plannen van een afspraak ging moeiteloos en hij ruimde alle rommel op die hij maakte. Ik kan hem iedereen aanbevelen vanwege zijn topservice!

01-09-2023
Bianca Kuypers

Tevreden over de service installatie van HVAC-kanalen en reiniging vanwege de kwaliteit, professionaliteit & stiptheid.

29-08-2023
Janny van der Aa

Duidelijke afspraken, snelle service.

26-08-2023
Kevin Kollee

Erg tevreden met de geleverde service van Verkeyn. Van te voren gemaakte afspraken nagekomen en topkwaliteit geleverd.

01-08-2023
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het