Colofon Verkeyn Ventilatieservice

Welkom bij de colofonpagina van Verkeyn Ventilatieservice. Hier vind je informatie over de totstandkoming alsmede de inhoud van onze website.

De website verkeynventilatieservice.nl is de officiële uiting online van Verkeyn Ventilatie Service. De teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Verkeyn Ventilatie Service. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de inhoud op deze website berust bij Verkeyn Ventilatieservice. De inhoud, zoals weergegeven op deze website of onderdelen daarvan in de breedste zin van het woord, zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien je de inhoud op een andere manier wilt gebruiken dan het bekijken van pagina's op deze website, is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende vereist. Bekijk ook ons privacybeleid en onze disclaimer voor meer informatie.

Internetbureau

In nauwe samenwerking met Cross Internet is de website verkeynventilatieservice.nl ontworpen en gerealiseerd. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze website, neem dan contact op met onze webredactie. Wil je meer weten over het laten maken van een website? Bezoek dan het specifieke webdesign gedeelte op de website van Cross Internet.

barbecue,houtskool,woodstone,sekelbos,culinair

Redactie

De redactie van deze website wordt verzorgd door zowel het webteam van Verkeyn Ventilatieservice als de copywriters van Cross Internet. Bekijk ook onze partnerpagina voor meer informatie.

Vragen over deze pagina

Heb je vragen over deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Extra partners

Deblooisvastgoed -> Vastgoedbedrijf

Bodudo -> Elektrobedrijf

Bouw-systemen -> Schuttingbedrijf

JBS-Tech -> Machinebouw & robotisering engineeringsbedrijf

Garage Tom Gielis -> Autogarage

Tonnaer loonwerk -> Kasreiniging 

Transform Energy -> Thuisaccu's

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het