Verkeyn Ventilatie voor:

10 jaar ervaring Ventilatiespecialist Maatwerk op locatie Proactief advies

Volledige ontzorging v.w.b. ventilatie in je huis!

Verkeyn Ventilatie Service is een onafhankelijke organisatie die werkt met diverse systemen en diverse fabrikanten zodat naast een goed ventilatieadvies ook het beste product daadwerkelijk geleverd kan worden. Bij Verkeyn Ventilatie Service houden we altijd rekening met een hoogstaand kwaliteitsniveau maar kijken daarnaast ook naar een zo gunstig mogelijk prijsniveau. Door de juiste inkoopkanalen en samenwerking met de beste marktpartijen, zijn wij in staat aan iedere wens op ventilatiegebied te kunnen voldoen. Ook aan die van jou!

Wat je vraag op ventilatiegebied ook is, ik help je graag verder.
Diensten Waar kunnen we jou mee helpen?

Betrouwbaar ventilatieadvies

In alle projecten zorgen wij voor goede informatie en gedegen advies. Voorafgaand aan het onderhoud, vervangen of installeren van jouw ventilatiesysteem zal duidelijk het all-in tarief worden gecommuniceerd middels een overzichtelijk plan van aanpak en een heldere offerte. Zo weet jij vanaf het eerste moment wat je voor de dienst moet betalen. En natuurlijk worden tarieven altijd inclusief btw en voorrijkosten gecommuniceerd.

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenmilieu

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang voor een prettig leefklimaat in een woning. Daarom wordt het door fabrikanten ook aanbevolen om het ventilatiesysteem twee- a driejaarlijks te laten inspecteren en indien nodig te laten reinigen om zodoende de levensduur van de motor te verlengen en het ventilatiesysteem optimaal te laten functioneren. Hier komt ook een gedeelte kennisoverdracht bij kijken. Onze monteurs doen dan ook meer dan enkel het onderhoud, vervangen of installeren. We geven graag uitgebreide uitleg over jouw ventilatiesysteem en vertellen precies wat wij ermee gaan doen en ook wat je zelf eventueel vervolgens mag aanpassen. Zo kan je jouw ventilatiesysteem met een gerust hart gebruiken want frisse lucht is een schone zaak!

Werkgebied Verkeyn Ventilatieservice

Werkgebied

Verkeyn Ventilatieservice is er voor heel Zuid-Nederland. Geef ons een belletje en de bus komt voorrijden. 4 of meer adressen bij elkaar in de buurt? Laat het ons weten en bespaar voorrijkosten!

Ons werkgebied bestaat onder andere uit de volgende plaatsen:

Limburg:
Weert, Nederweert, Roermond, Echt, Sittard Geleen, Panningen, Maasbree, Venlo, Maastricht en Heerlen / Kerkrade

Noord-Brabant:
Budel, Maarheeze, Valkenswaard, Eindhoven, Veldhoven, Someren / Asten, Helmond, Deurne & Bergeijk

Beoordeling Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10
Teun Steijvers

Een hele fijne gozer die alles netjes afwerkt conform afspraak. Een dikke aanrader dus! Positief: kwaliteit, professionaliteit & stiptheid

Marcel Sprengers

Bram heeft uitstekend werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Bekijk alle reviews
Partners Merken waarmee wij samenwerken
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het