Het assortiment van Brink Climate Systems

Het assortiment van Brink Climate Systems is een toonbeeld van innovatie en kwaliteit op het gebied van ventilatie. Hun WTW units, waaronder de Renovent Sky, Excellent en Flair modellen, zijn specifiek ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren en tegelijkertijd een uitstekende luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand te waarborgen. De Renovent Excellent 300 en Flair 300 staan bekend om hun geavanceerde technologie en betrouwbaarheid, wat ze tot topkeuzes maakt in moderne ventilatiesystemen.

Daarnaast biedt Brink ook decentrale WTW-oplossingen, ideaal voor situaties waar een volledig kanalensysteem niet haalbaar is. Met producten zoals de indoor Mixfan, bewijst Brink dat ze oplossingen bieden voor vrijwel elke situatie.

Om de hoogwaardige werking van deze systemen te garanderen, is het van essentieel belang dat de WTW filters regelmatig worden vervangen. Deze filters zijn onmisbaar voor het handhaven van een schone en gezonde luchtstroom. Bij Verkeyn Ventilatie Service zorgen we voor het juiste onderhoud en vervanging van deze Brink WTW filters, zodat u altijd kunt rekenen
op een optimaal werkende ventilatie. Met Brink's WTW-units, ondersteund door ons vakmanschap, bent u verzekerd van een duurzaam en efficiënt binnenklimaat.

De geschiedenis en visie van Brink Climate Systems

Brink Climate Systems heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1903, toen het begon als een bescheiden ijzersmederij in Assen. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van luchtverwarming en ventilatiesystemen, met de introductie van hun eerste WTW-unit in 1982 als een belangrijke mijlpaal. Vandaag de dag, met het hoofdkantoor in Staphorst en een sterke aanwezigheid in Europa, blijft Brink innoveren in duurzame en efficiënte klimaatoplossingen.

Betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kernwaarde van Brink. Hun partnership met het Longfonds illustreert hun toewijding aan het verbeteren van zowel de binnen- als buitenluchtkwaliteit. Dit partnerschap benadrukt hoe Brink zijn rol als marktleider serieus neemt, niet alleen in technologische innovatie, maar ook in het bijdragen aan een gezondere samenleving.

Brink's innovatieve ventilatie-oplossingen

Brink Climate Systems is een pionier in het aanbieden van zowel centrale als decentrale ventilatiesystemen. Hun oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan de diverse behoeften van
verschillende gebouwen en ruimtes te voldoen, waarbij ze altijd streven naar optimale luchtkwaliteit en energie-efficiëntie.

Centrale ventilatiesystemen: Flair en Renovent Series

De centrale ventilatiesystemen van Brink, waaronder de Flair en Renovent series, zijn de ruggengraat van efficiënte luchtverversing in grote ruimtes. Deze systemen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, en bieden een naadloze ervaring in luchtbehandeling.

Decentrale ventilatiesystemen voor flexibele toepassingen

Voor kleinere ruimtes of situaties waar een volledig kanalensysteem niet mogelijk is, bieden de decentrale systemen van Brink een perfecte oplossing. Deze systemen zijn ontworpen om flexibel en effectief te zijn in het beheren van de luchtkwaliteit in specifieke zones.

Multi Air Supply technologie: een stap verder in efficiëntie

De innovatieve Multi Air Supply technologie van Brink zet een nieuwe standaard in ventilatie- efficiëntie. Deze techniek verbetert de luchtverdeling in de hele woning en zorgt voor een constante aanvoer van frisse, gefilterde lucht, wat resulteert in een gezonder binnenklimaat en lagere energiekosten.

Duurzame warmteterugwinning: Brink's WTW-systemen

Brink's WTW units zijn een toonbeeld van efficiëntie en duurzaamheid. Deze units werken door de warmte uit afgevoerde binnenlucht te hergebruiken om de koude buitenlucht voor te verwarmen voordat deze het gebouw binnenkomt. Dit proces zorgt niet alleen voor een constante toevoer van frisse lucht, maar bespaart ook energie door de warmte die anders verloren zou gaan, te recyclen.

Energiebesparing en verhoogd comfort

De WTW-systemen van Brink zijn ontworpen om een optimale balans tussen energiebesparing en comfort te bieden. Door de geavanceerde warmteterugwinningsmechanismen kunnen deze units significant bijdragen aan het verlagen van de energiekosten, terwijl ze een comfortabel binnenklimaat handhaven.

Het belang van professionele installatie en onderhoud

Voor maximale efficiëntie en levensduur van de WTW-systemen is een professionele installatie en regelmatig onderhoud cruciaal. Bij Verkeyn Ventilatie Service begrijpen we het belang van correcte installatie en bieden we deskundig onderhoud om de prestaties van uw Brink WTW-unit te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat uw systeem efficiënt blijft werken en bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Brink ventilatie systeem installeren

Bij Verkeyn Ventilatie Service hanteren we een nauwkeurig en gestructureerd proces voor de installatie van Brink ventilatiesystemen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw nieuwe systeem efficiënt, effectief en conform de hoogste normen wordt geïnstalleerd:

  • Voorbereidende inspectie: We starten met een grondige evaluatie van uw ruimte om de beste locatie en configuratie voor het Brink systeem te bepalen.
  • Deskundige installatie: Onze ervaren technici zorgen voor een nauwkeurige installatie van het ventilatiesysteem, met aandacht voor elk detail.
  • Meten en inregelen: Na installatie meten we de luchtstromen en regelen we het systeem in voor optimale prestaties.
  • Gebruikersinstructies: We bieden duidelijke instructies en advies om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Brink systeem haalt.
  • Nazorg en ondersteuning: Ook na de installatie staan we klaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten.

Elke stap in dit proces is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw Brink ventilatiesysteem optimaal functioneert, bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en efficiënt werkt.

Onderhoud & reinigen van Brink ventilatie

Een regelmatig onderhoud en reiniging zijn essentieel voor het behoud van de efficiëntie en levensduur van uw Brink ventilatiesysteem. Bij Verkeyn Ventilatie Service hanteren we een grondige en systematische aanpak:

  • Inspectie en onderhoud: We controleren alle essentiële onderdelen, waaronder de WTW unit en filters, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.
  • Reiniging van ventilatiekanalen en units: Een grondige reiniging van de kanalen en units is cruciaal om de luchtkwaliteit op peil te houden.
  • Vervanging van onderdelen: Indien nodig vervangen we onderdelen zoals filters, om de optimale werking van uw Brink systeem te garanderen.
  • Instellingen aanpassen: We stellen de bypass van uw WTW systeem correct in, voor maximale efficiëntie en comfort.
  • Advies en ondersteuning: Wij staan klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden over het onderhoud van uw Brink systeem.

Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat uw Brink ventilatiesysteem altijd in topconditie is, wat bijdraagt aan een langere levensduur, betere luchtkwaliteit en lagere energiekosten.

Verkeyn Ventilatie Service: Uw Brink ventilatie installateur en monteur

Bij Verkeyn Ventilatie Service zorgen we persoonlijk voor de professionele installatie en het nauwkeurige onderhoud van uw Brink ventilatiesystemen. Met onze uitgebreide expertise in Brink's technologie garanderen we een vakkundige afhandeling van elke installatie of reparatie. Uw Brink ventilatiesysteem is bij ons in goede handen, waarbij we streven naar optimale prestaties en tevredenheid. Voor een op maat gemaakte oplossing en betrouwbare service, kunt u altijd rekenen op Verkeyn Ventilatie Service.

Diensten Waar kunnen we jou mee helpen?
Wat je vraag op ventilatiegebied ook is, ik help je graag verder.
Beoordeling Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10
Rini Claessens

Zeer kundig advies en dito arbeid; een echte vakman met hart voor zijn zaak. Daarbij ook nog erg vriendelijk.
Kortom is erg aan te bevelen.

Antoine van de Kruijs

Via Verkeyn Ventilatieservice op voorhand een goed advies gekregen. Vervolgens was ook de uitvoering netjes en stipt uitgevoerd. Bram is duidelijk een vakman,  prettig in de omgang & beschikt over een "afspraak is afspraak" mentaliteit. Als bonus ontving ik ( ongevraagd ) direct na de werkzaamheden keurig foto's van de situatie voor & na het onderhoud, waaruit duidelijk bleek dat de reiniging en het onderhoud hoog nodig waren.

Bekijk alle reviews
Werkgebied Verkeyn Ventilatieservice

Werkgebied

Verkeyn Ventilatieservice is er voor heel Zuid-Nederland. Geef ons een belletje en de bus komt voorrijden. 4 of meer adressen bij elkaar in de buurt? Laat het ons weten en bespaar voorrijkosten!

Ons werkgebied bestaat onder andere uit de volgende plaatsen:

Limburg:
Weert, Nederweert, Roermond, Echt, Sittard Geleen, Panningen, Maasbree, Venlo, Maastricht en Heerlen / Kerkrade

Noord-Brabant:
Budel, Maarheeze, Valkenswaard, Eindhoven, Veldhoven, Someren / Asten, Helmond, Deurne & Bergeijk

Partners Merken waarmee wij samenwerken
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het