Een essentiële stap

Waarom is reiniging en onderhoud belangrijk?

Het onderhouden en reinigen van je ventilatiesystemen is een essentiële stap naar een gezond en comfortabel binnenklimaat. Door dagelijks gebruik kunnen stof, schimmels en bacteriën zich opbouwen in het systeem, wat de luchtkwaliteit in je woning of bedrijfspand kan aantasten. Een goed onderhouden ventilatiesysteem zorgt voor een constante aanvoer van frisse lucht en een efficiënte afvoer van vervuilde lucht. Hiermee creëer je een aangename en gezonde leef- of werkomgeving, wat bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit. Bovendien kan regelmatig onderhoud en reiniging defecten voorkomen en de levensduur van het systeem verlengen. Het helpt ook in het behouden van een energie-efficiënte werking, wat leidt tot lagere energiekosten. Bij Verkeyn Ventilatie Service stellen we de luchtkwaliteit centraal en bieden we deskundige service aan voor het onderhouden en reinigen van je ventilatiesystemen, zodat je zorgeloos kunt genieten van een fris en gezond binnenklimaat.

Wat wordt er onderhouden en schoongemaakt?

Bij Verkeyn Ventilatie Service zorgen we voor een grondige reiniging en onderhoud van diverse componenten binnen verschillende soorten ventilatiesystemen. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan systemen, waardoor we in staat zijn om een omvattende service te bieden. Hieronder een overzicht van de componenten die we onderhouden en reinigen:

 • Ventilatieboxen en -units: De kern van je ventilatiesysteem, waarbij we zorgen voor een grondige reiniging en inspectie op defecten.
 • Ventilatiekanalen en -roosters: Deze worden schoongemaakt om een vrije luchtstroom te garanderen.
 • Filters: Worden gereinigd of vervangen om optimale luchtkwaliteit te behouden.
 • WTW (Warmte Terug Win) units: Het onderhouden van de warmtewisselaar en andere cruciale componenten.
 • Ventilatoren en motoren: Controle op slijtage en reiniging voor een efficiënte werking.
 • Dakventilatoren: Reiniging en inspectie voor een goede afvoer van vervuilde lucht.
 • Natuurlijke ventilatiecomponenten: Onderhoud en reiniging van ventielen en andere elementen voor een effectieve natuurlijke ventilatie.

Door alle relevante componenten grondig te reinigen en te onderhouden, zorgen we bij Verkeyn Ventilatie Service voor een betrouwbare en efficiënte werking van je ventilatiesysteem, wat resulteert in een gezonder binnenklimaat.

Wat je vraag op ventilatiegebied ook is, ik help je graag verder.
Stappenplan

Onze werkwijze

Bij Verkeyn Ventilatie Service hanteren we een gestructureerde en klantgerichte aanpak voor het onderhouden en reinigen van je ventilatiesystemen. Onze werkwijze is als volgt:

 1. Inspectie: We voeren een grondige inspectie uit van het ventilatiesysteem om de huidige conditie en eventuele specifieke aandachtspunten te identificeren.
 2. Persoonlijk advies: Op basis van de inspectie bieden we een persoonlijk onderhouds- en reinigingsadvies aan.
 3. Uitvoering: Na goedkeuring gaan we zorgvuldig en professioneel te werk om je ventilatiesysteem te reinigen en te onderhouden.
 4. Evaluatie: Na afronding van de werkzaamheden, evalueren we de uitgevoerde diensten samen met jou en geven we advies voor toekomstig onderhoud.
 5. Nazorg: We blijven beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten en plannen indien gewenst het volgende onderhoud in.

Met deze aanpak zorgen we voor een transparante, betrouwbare en effectieve service, waarbij jouw tevredenheid en een gezond binnenklimaat centraal staan.

Interesse?

Neem contact met ons op

Het juiste onderhoud en een professionele reiniging van je ventilatiesysteem dragen bij aan een gezond binnenklimaat en een lager energieverbruik. Bij Verkeyn Ventilatie Service zetten we onze expertise en ervaring in om optimale service te bieden voor alle soorten ventilatiesystemen. Zo zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van frisse en schone lucht in jouw woning of bedrijfspand. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Partners Merken waarmee wij samenwerken
Beoordeling Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10
Terri Janssen

Verkeyn service benaderd voor een mechanisch ventilatiesysteem tbv de badkamer. Na een uitgebreid advies en een goede prijs, een perfect werkend systeem laten plaatsen. Zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. Alles netjes opgeruimd en de afzuiging werkt perfect. Zeker aan te raden!

Hans Blom

Geweldige service, goede prijs - kwaliteit verhouding & een échte vakman.

Bekijk alle reviews
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het